Bildgalleri

Lite bilder från åren med silver mellanpudlar

Det var så här det började. Lillmatte Ann med en ung Puemmis Scandinavian Silver Heidi på en första inofficiell utställning. Det var 1993

Ann och Heidi har avancerat i utställningsringen. Här har dom vunnit Vivianne Standbergs vandringspris för bästa silver mellan med ck.

Amanda var Heidis valp från hennes första kull. Här tar hon hand om en kaninunge. Amanda blev 17 år gammal och var den snällaste hund men kan tänka sig.

Trolldruvans Amanda vilar på kudden

Trolldruvans Tilda är Amandas dotter och vår tredje tik i kenneln. Här vilar hon på bryggan.

Den 27 april 2013 födde Siri fyra valpar. Pappa till valparna är Tindras Ragazzi, en snygg och mycket trevlig hane som bor i Sundsvall hos Tindras kennel.

Tilda med sin andra kull valpar. Här fanns bland annat Trolldruvans Siri som blev kvar i kenneln.

Tilda är vår tredje tik i kenneln. Hon är numera gammelhunden i kenneln sen Amanda gick bort sommaren 2012.

Tilda och hennes dotter Siri i regnet på altan.

Trolldruvans Siri är på bilden knappt ett år gammal. Hon är en glad och mycket social hund som älskar alla människor.

Trolldruvans Silver Siri är vår fjärde generation i tiklinjen.  En välbyggd glad tik med bra storlek och fin färg.

Trolldruvans Silver Siri 4 år.

Siri med sina fyra valpar 12 maj 2013. Tre tikar och en hane. En mycket liten hane till fanns med vid födseln, men han överlevde inte sin första natt.

Trolldruvans Silver Siri

Valparna är här två veckor och har just öppnat ögonen.

Trolldruvans silver Siri 7 år gammal vintern 2017. Siri är 38-39 cm och väger 8 kg. Hon är snart 8 år, men lekfull som en valp, hoppar, springer och skuttar när vi är ute.

Trolldruvans Silver Siri är här 7 år. Bilden är tagen vinter 2017 kort innan vi åkte till Sundsvall och parade henne. Hon är en mycket speciell tik för mig, vill alltid vara med, gärna sitta i knät, alltid pigg på lek, den smartaste av alla mina hundar. Klarar alla leksaker för hjärnträning enkelt, påhittig och rolig att vara med. Jag ser fram emot att också få ha hennes valp hos mig snart!

 Tindras Silver Ragazzi, SE30888/2010. Han är en härlig hund, 42 cm, reslig med bra färg och ett fantastiskt fint temperament. Glad och social men cool även i stressiga situationer.